INFORMARE DESPRE EXPOZIȚIA DE AERONAUTICĂ ROMÂNEASCĂ DE LA AEROPORTUL INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU” CLUJ.

EXPOZIȚIA „ISTORIA INDUSTRIEI AERONAUTICE DIN ROMÂNIA. PRIORITĂȚI ROMÂNEȘTI ÎN AVIAȚIA MONDIALĂ” SE DESCHIDE LA CLUJ ÎN DATA DE 7 DECEMBRIE 2016.
Așa cum ne anunță colegii noștri aviatori militari de la Cluj, la Aeroportul Internațional „AVRAM IANCU”, în spațiul dedicat acestei expoziții din aerogara aeroportului în perioada 7 decembrie 2016 – 28 aprilie 2017 va funcționa expoziția menționată, la care își dau concursul mai multe organisme și organizații alături de Ministerul Apărării Naționale – prin STATUL MAJOR AL FORȚELOR AERIENE, MUZEUL NAȚIONAL AL AVIAȚIEI ROMÂNE, MUZEUL MILITAR NAȚIONAL, etc. în organizarea AEROPORTULUI INTERNAȚIONAL „AVRAM IANCU”- CLUJ.
Pe data de 7 decembrie 2016 , din cadrul ARPIA-filiala TIMIȘOARA, sunt invitați toți cei care doresc să participe la festivitate. Detalii privind participarea aflați de la CÂȚOIU AURELIAN, președintele filialei și LUPEA ȘTEFAN-secretar. Până pe 30 noiembrie doritorii să se anunțe prin SMS sau telefonic, pentru organizarea deplasării.
Cdor.rtr. Ștefan LUPEA

Comentarii închise.